torsdag 11. august 2011

Gunnar Nordström - Sluttspill i Helsingfors


Bok nummer 6 i serien om den svenske ishockeykeeperen Adam Wallgren, og laget hans Seattle Wonders. Lånt på biblioteket! 

Adam skal spille semifinalen i VM, men det er flere ting som skjer. Som i bok nr. fem, har Rush og Orizon en maktkamp seg imellom, over hvem som skal kontrollere Seattle Wonders. Det går rykter om at Orizon skal sparkes, og at Wallgren skal selges. Klubben trenger en ny back; så både Wallgren og O´Connor skal ofres til fordel for denne nye backen... Semifinalen ser ut til å bli som kvartfinalen mot de regjerende mesterne Tsjekkia... Men nå skal Sverige møte Canada i semifinalen. Adams beste venn, Lance, spiller for Canada, og Orizon er sendt som hjelpetrener til det canadiske laget... Kan ikke røpe resultatet, men etter kampen får Adam høre av Lance at Orizon snakket piss om ham under Canadas taktikkmøte....

Dette er den siste boka i serien om Adam Wallgren! Slutten er bra, det er på en måte "slutt" på hele historien. Serien er veldig bra; det er bare bok nummer én jeg ikke har lest. Bok nummer fire, fem og seks leste jeg rett etter hverandre. Serien er interessant, fordi du får vite litt om hockeylivet. Bøkene var lette å lese. 

Terningkast: 5

1 kommentar:

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...