mandag 8. august 2011

Gunnar Nordström - Med VM i sikte


Dette er bok nummer fem i serien om ishockeykeeperen Adam Wallgren. Har skrevet om de andre før, trykk HER hvis du vil lese om de andre bøkene i serien!

Adam har nettopp tapt kvartfinalen i Stanley-cup med laget sitt, Seattle Wonders. Da ringer Sveriges VM-manager, og spør om Adam vil være med i VM.  Akkurat da er det skumle nyheter i laget hans; materialforvalteren Lindsey skal ha fått sparken av treneren, og treneren skal visstnok stå på oppsigelseslista til eieren av laget, Rush... Det går også rykter om at Adam skal bli solgt. Han takker ja til VM-deltakelsen, og får spille semifinalen i VM. Når Adam trener til VM, er det i en hockeyhall i Kiruna. Der er det én person han har problemer med; hun scorer på Adam hver gang...  


Likte denne boka om Adam Wallgren og ishockey-karrieren hans også! Serien er kjempefin hvis du liker sport/ishockey, for det handler mye om kampene og det som skjer rundt laget han spiller på. Jeg tror bøkene passer for sportsinteresserte mellom 9 - 14 år. Kanskje kan man snappe opp noen keeper-tips fra boka også? ;-)


Terningkast: 5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...