onsdag 14. desember 2011

Bok-gi-bort og innlegg nummer 100!!

Har sett at det er flere som har slike "giveaways", eller gi-bort som jeg velger å kalle det! Jeg har aldri blitt med på noen, men syntes det hørtes kult ut å ha en selv! Det jeg feirer med gi-borten min er at akkurat dette innlegget er mitt innlegg nummer 100! Jeg feirer også at jeg har hatt bloggen i snart ett år (startet i februar), og at jeg har hatt over 4500 treff på bloggen min siden jeg startet!

Det jeg ønsker meg for det neste bokbloggåret må være noen flere kommentarer, og kanskje noen flere følgere? ;-)

Som premie har jeg plukket ut noen bøker som er helt nye...(Det vil si, ikke lest av meg først...) Det er en hel bokpakke, faktisk, med tre bøker! Det er barne-/ungdomsbøker, da, så om du ikke vil lese dem selv, kjenner du kanskje noen som ville bli glad for  nye bøker?
På gi-borten min kan man få tre lodd:

Ett lodd for å skrive en kommentar til dette innlegget. Jeg vil at du skal fortelle om den beste barne- eller ungdomsboka du har lest, og hvorfor du likte akkurat den! (Så kanskje mange får tips om gode bøker med det samme?!)

Ett lodd for å reklamere for gi-borten min på din blogg eller på facebook; da er det fint om du lager en link til bloggen min! Ta med url-adressen i kommentaren hvis du linker fra facebook. Bruk det øverste bildet når du linker, så kan alle se hvor du linker til!

Ett lodd for å bli følgeren min! Da trykker du på knappen til høyre som heter "Bli medlem på dette nettstedet". Du må ha en google-konto, eller en twitter-, yahoo-, netlog-, AIM- eller OpenID-konto for å kunne bli følger. Jeg anbefaler google; det er veldig lett!

Tilsammen tre lodd altså!

Du kan godt være med selv om du ikke har blogg eller nett-konto: Da svarer du som "anonym", og skriver en mailadresse, så jeg kan nå deg hvis du vinner!

Håper så mange som mulig vil være med! Jeg trekker en heldig vinner den 20 januar!

28 kommentarer:

 1. Hei Balder:) Artig med gi-bort! Jeg har bøkene på biblioteket, så trenger dem ikke selv, men har reklamert for deg på bloggen min. Håper du får mange nye følgere og mer kommentarer!

  SvarSlett
 2. Hei Balder,

  så gøy med en slik gibort. Jeg vil gjerne hjelpe å markedsføre bloggen din, og lenker den ut på Facebook-siden min http://www.facebook.com/mammadamebloggen og legger meg også til som følger!

  Tvi,tvi for vinnerlykke:)

  Karianne

  Karianne

  SvarSlett
 3. Hei Balder! Så fin bokblogg du har! Den beste barne-/ungdomsboka jeg har lest er nok Brødrene Løvehjerte av Astrid Lindgren. Den liker jeg like godt nå (jeg er 24) som da jeg var barn! Har lagt meg til som følger, og linker til deg på Facebook også. Hilsen Ine.

  SvarSlett
 4. Hei. Jeg liker godt å lese bøker, og har lest mange bra. Marg og bein bøkene er kjempespennende. Den vittigste er vel jon demon. akkurat nå leser jeg Harry Potter. Jeg har også delt bloggen din med vennene mine på facebook så da blir vel det 2 lodd.

  Hilsen Stig Einar 11 år
  (som har lånt mamma sin blogge pc litt. ;-)

  SvarSlett
 5. Jeg fant bloggen din igjennom din mors interiørblogg og sa der inne at jeg egentlig ikke hadde tenkt meg å melde meg på da jeg allerede har disse bøkene. MEN siden jeg har ei niese som absolutt elsker å lese så kunne jo dette vært en fin julegave :). Ja, så derfor ombestemte jeg meg gitt.

  Når det gjelder favorittbok så er det alltid et vanskelig spørsmål. Da jeg har så mange av dem, men en bok som jeg leste tidligere i år, som jeg likte veldig godt, het "Den siste Lærlingen". Skummel, spenningsfylt fantasy som var lettlest og fengende. Ellers så har jeg en favoritt i Harry Potter og Septimus Heap.

  Så da tar jeg to lodd. Kommentar + følger.
  Madelén

  SvarSlett
 6. Hei. Nå er jeg følger og gleder meg til å vise bloggen din til min eldste gutt som også går i 5. klasse.
  De beste bøkene jeg har lest i det siste er bøkene om Garmann av Stian Hole: Garmanns sommer, Garmanns gate og Garmanns hemmelighet. Innholdet er spennende og illustrasjonene er fantastisk flotte.
  Nå skal jeg inn og reklamere for bloggen din på Skolelyst.
  3 lodd på meg. Hilsen Benedicte

  SvarSlett
 7. Så morsomt, Balder;-)Jeg har en gutt på 8 som også elsker bøker, og vi leser hver dag! Så var det lodd: Ett lodd for kommentar, og den beste barneboken jeg har lest er "Den hemmelige hagen" av Frances Hodgeson Burnett. Den har jeg lest mange ganger, og liker den fortsatt;-) Så skal jeg snike til meg lodd nr 2 ved å bli følger, for da kan du være min inspirasjon når elevene mine skal få tips om nye bøker. Lykke til, Balder!

  SvarSlett
 8. Hei Balder!
  Jeg vil gjerne være med på trekningen og trekke 3 lodd.
  http://hobbyugla.blogspot.com/2011/12/bok-gi-bort-hos-balder.html

  Den beste barne og ungdomsboka jeg har lest?
  Tonje Glimmerdal! Den minner meg så utrolig mye om da jeg var liten. Livsfarlig kjelkekjøring i veien :-)

  Som barn husker jeg at jeg likte viking-bøkene til Torill Thorstad Hauger.

  SvarSlett
 9. Hei Balder!
  Også jeg vil være med på trekningen og trekker ett lodd. Min favorittbok er:
  Syv små australiere av Ethel S. Turner. Det er en lang og spennende fortelling som handler om en litt rampete familie på syv barn.

  Min mailadresse er: bjolais@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Jeg husker ikke helt hva jeg leste av ungdomslitteratur da jeg var ungdom, men jeg elsket alle bøkene av MacLean fra jeg var .. litt eldre enn deg, tror jeg.

  SvarSlett
 11. Hei hei..
  har noen tantebarn som er i riktig alder så her vil jeg gjerne være med..

  2 lodd til meg følger og linker på facebook

  SvarSlett
 12. Hei! Hadde bare lyst til å tipse deg. Flott blogg du har!
  Bøkene som jeg virkelig vil anbefale (det er jo så mange..) må være serien om Discworld (skiveverdenen på norsk) av Terry Pratchett. De er aller best på engelsk. Ikke la deg skremme av at de er ca. 40 bøker nå, ta en og se :) Kanskje vil du som meg finne at det faktisk er lite bøker med bare 40, da det kan bli en serie som følger deg i mange år enda.

  SvarSlett
 13. Jeg liker bloggen din! Er en bokorm selv :] den beste boka jeg har lest, er nok Harry Potter og fangen fra Azkaban! Likte den fordi den er fantasy, jeg elsker fantasy! Har lest mange bøker, du også! M. Hilsen ingrd 11 år ( har lånt mammas pc...)

  SvarSlett
 14. Du har en kjempebra bokblogg. Har desverre ikke lov til å bli med som følger. Aner ikke hva den beste boken jeg har lest er.

  SvarSlett
 15. Hei!

  To lodd til meg, følger og kommentar.

  Jeg har tre bokormer på 6, 8 og 10 i hus, så dette måtte vi bli med på. :o)
  Jeg må vise denne bloggen til jenta på 10, hun er stadig på jakt etter nye bøker.

  Det er 10-åringen som vil anbefale bøker, og valget falt på Michelle Pavers bøker om den foreldreløse urtidsgutten Torak. (Ulvebror, Åndevandrer,Sjel-eter osv)
  De er visst veldig spennende!

  Jeg selv leste Frendeløs igjen og igjen i 10-årsalderen, jeg har nettopp lest den for 8- og 10-åringen også, og de likte den godt.

  SvarSlett
 16. hei balder
  du har en kul bokblogg
  min favorittbok er kanskje harry potter bøkene eller
  bjørn sortland mysterienfra oskar

  SvarSlett
 17. To lodd på meg - følger deg :)
  En av de beste barne- og ungdomsboka jeg har lest i det siste er Tunneler!

  SvarSlett
 18. Hei kjære Balder. Vi er skikkelig imponert over bloggen din. Trodde ikke du hadde tid til å lese bøker, du som er så interessert i fotball og jenter. Vi har ikke lest så mange av bøkene dine, men vi skal følge anbefalingene dine neste gang vi velger bok. Ser at du ønsker deg Ulvehunden av Jack London. Den var en av mine favoritter da jeg var 10 år og hadde like langt og fluffy hår som deg. Jeg likte også biografien om Jack London. Boka heter Sailor on horseback på engelsk og er veldig spennende for alle gutter som ønsker seg hår på kassa.
  Vi skal følge bloggen din fremover, Baldergutt.
  Hilsen onkel Hans

  SvarSlett
 19. Du er kul som lager en blogg. Jeg leser masse Donald duck og Eon. Den siste boken jeg leste var Kurt kurer.
  Hilsen fetter Ask

  SvarSlett
 20. Hei Balder. Det er meg Isak . Jeg syns at du er go og lese. Jeg er også god til å lese.
  God jul
  Hilsen Isak

  SvarSlett
 21. 2 lodd til meg da :D MIn favoritt bok er harry potter som jeg begynte å lese da jeg var rundt 8 år i 1999 :P

  - Anja

  SvarSlett
 22. Jeg er gjerne med og tar 3 lykkelodd.
  http://konkurranseblogg.blogspot.com/2012/01/vinn-bker.html

  Klem

  SvarSlett
 23. Jeg vil veldig gjerne delta i denne flotte konkurransen med 1 lodd!

  Mittt beste boktips er "De gales hus". Den gjør deg til en bedre person. Uten tvil. Den kan gi deg evnen til å forstå og lese andre mennesker bedre. Og ikke minst gjøre deg til en bedre lytter!

  Laila.lovseth@hotmail.com

  SvarSlett
 24. RÅKUL BLOGG!!!!!!
  Den beste bloggen noensinne.
  Moren min og jeg tenker på og åpne en bokblogg.
  Jeg kommer til og gi deg beskjed hva den heter hvis vi lager den.  Jeg blir ofte ertet fordi jeg leser for mye:( kan du muligens gi meg et tips om hvordan jeg kan forhindre dette på bloggen din?

  SvarSlett
 25. Anonym: Så bra du liker bloggen min :-) Håper dere lager en blogg; da vil jeg veldig gjerne lese den! Håper du husker å gi meg navnet!

  Det at du blir ertet er så teit; hvem er så dumme at de erter noen for å lese?!! Tips fra meg: Først synes jeg du skal prøve å heve deg over det; ignorere dem! Hvis det ikke går, og de fortsetter, si bare : "Ja, jeg leser, hva så?!" Hvis de fortsetter etter det, er det mobbing, og da synes jeg du skal ta det opp med læreren.

  Lykke til! Håper det går bra!
  Balder

  SvarSlett
 26. Takk de ga seg. Moren min og jeg skal gi deg beskjed om hva den heter(bloggen)

  SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...