søndag 3. februar 2013

Smakebit på en søndag

Boka jeg holder på med for øyeblikket, er også en bokpremie fra gi-borten jeg vant! Det er en veldig kjent forfatter i følge mamma (men jeg hadde aldri hørt om han før), og det er krim! Boka er denne:


Som du ser, er det to bøker i ett: "De levende og de døde" og "Drapene i Barkvik" - og forfatteren heter Ingvar Ambjørnsen. Jeg har kommet til kapittel 2, som starter slik: 


"Det var ikke draugen. Det var ikke engang en gal hval. Det var strøm. Ikke elektrisk strøm, men en sterk havstrøm. Det er det aller farligste jeg kunne støte på akkurat nå. Uansett hva jeg gjorde med årene, ble jeg bare sittende med dirrende armer. Jeg ble skikkelig redd. Det var som om det var noe levende der nede i det mørke vannet, jeg kunne ikke komme bort fra forestillingen om at det var noe der nede som ville meg vondt. Og nå tok dette "noe" virkelig tak i båten, og sendte den utover."

Har du lest denne? Legg gjerne igjen en kommentar, der du forteller hva DU syntes om den! :)

6 kommentarer:

 1. Verkar vara en spännande bok. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten. Den författaren noterar jag på önskelistan!

  SvarSlett
 3. Takk for spennende smakebit! Å gratulerer med vunnet bok, morsomt å vinne bøker!:) Liker krim og disse har jeg ikke lest tidliger, tror jeg må notere meg ned disse så kanskje jeg får lest de en dag:) Ha en fin mandag!:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for en fryktelig spennende smakebit, Balder :) Jeg håper virkelig denne boken faller mer i smak hos deg enn hva Blade gjorde.

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten! Det låter som en svår situation att klara av. Jag har läst några böcker för vuxna av samma författare, men hans ungdomsböcker verkar vara mycket mer spännande!

  SvarSlett
 6. Denne har jeg også lest , likte begge bøkene veldig godt , jeg har også lest en serie av samme forfatter som heter Pelle og Proffen , det er to gutter som dukker opp i mange kriminelle saker.. anbefaler disse :)

  Simen

  SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...