mandag 4. juni 2012

Robert Rayner - Fotballfiasko!

Jeg er fremdeles medlem i tegneserieklubben Boing, og der får man av og til med små pocketbøker med fotballhistorier. Robert Rayners bok er en av dem. På norsk heter den "Fotballfiasko!", men originaltittelen er "Falling star". Coveret ser slik ut på originalboka: 


"Fotballfiasko!" er ei pocketbok på 125 sider. Den norske versjonen har en litt kulere forside! Men det lå ikke ut noe bilde på nett...

Edison er et stort talent, og han spiller fantastisk fotball. Han runddribler alle sammen; absolutt alle! Men de siste kampene har han bommet om og om igjen... Edison vet ikke hvorfor. Han skal snart begynne på High Park; det beste fotballakademiet i landet. Men før det må han prøvespille... Det skal han gjøre ved å spille for Brunswick Valley mot High Park. Hvordan skal han bli sitt gode gamle jeg, og blir han god nok til møtet med High Park? Hvorfor liker ikke den andre spissen på laget, han?

Boka er fra Boing, som sagt. Den er bedre enn forventet av en bok fra Boing, kan en si. Den handler om fotball, og om hvordan klare å tilfredsstille alle sammen. Den er ikke spesielt lettlest, passer for alle fotballinteresserte mellom ni og tretten år!

Terningkast: 4+3 kommentarer:

  1. jeg kan anbefale deg de dødes tjern den handler om noen ungdommer som reiser til en hytte for å finne årsaken til at en god venn begikk selvmord. I løpet av noen høstdøgn utsettes de for mange nervepirrende opplevelser . de lurer på om det er drøm eller virkelighet og de for en sterk form for uhygge helt til pyskoanalytikeren kai bugge presentere løsningen.

    SvarSlett
  2. Meget bra bokblogg Balder! Hilsen Morten, far til Ole Morten i 1. klasse

    SvarSlett
  3. Heldig gris å ha en nettside . . .

    SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...