torsdag 3. november 2011

Luc Besson - Arthur og den forbudte by

Denne boka var en av dem jeg fikk med meg fra boksalget for en stund siden. Har lest den første boka, og anmeldt den HER - hvis du vil lese ;-). "Arthur og den forbudte by" er bok nummer to om Minimoyene.Arthur, Dommerik og Månestråle må fortsette ferden sin gjennom De syv land, for å få ødelagt planene til den onde S (i filmen heter han Maltazar, men i boka kalles han Slemrian). PS: Du skal aldri si navnet "Slemrian" høyt... Imens disse er på sin farefulle ferd, er Slemrian i gang med å  drukne Minimoyene, for å overta De syv land. Under den farefulle ferden blir Arthur forelsket i den unge prinsessen, Månestråle. 

Arthur er en begavet person, ikke så sterk akkurat, men smartheten overveier mangelen på styrke. Når han setter seg et mål, så gjør han alt for å nå det! Underveis i historien blir han sterkere og sterkere. 

Månestråle er en sterk, overlegen og snill prinsesse, som elsker å krangle med broren sin, Dommerik. Flink med sverdet, smart, men noen ganger i overkant overlegen. 

Dommerik er en utadvendt, snill person. Han er veldig ung; kanskje i 5-6-årsalderen, så han er redd for mørke og skumle ting. Han liker Arthur godt, og elsker å krangler med storesøsteren sin!

I denne boka blir de ferdige med oppdraget sitt. Men klarer de det? Det må du finne ut selv!


Nok en gang har Luc Besson skrevet en fantastisk bok! Fortellingen er fantastisk; du må bare lese hele boka ferdig med en gang! Du blir "slukt" av boka! Jeg anbefaler boka til... Tja... Boka kan i grunnen passe til alle og enhver; til barnslige voksne også... 

Terningkast: 6-

Filmen er også konge! Den beste filmen er ener'n; denne boka er slutten på den første filmen...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...