mandag 21. november 2011

Egil Olsen, Arne Scheie, Per Jorsett og Otto Ulseth - Landslaget; det norske fotballandslagets historie


Denne boka fant jeg i hylla hjemme; tror nok det er pappa sin... Vi er nemlig temmelig interesserte i fotball begge to! Boka er ganske gammel; den kom ut i 1997. De som har skrevet boka, er ganske kjente! Arne Scheie er en av Norges beste fotballeksperter, Egil (Drillo) Olsen er norsk landslagstrener. De andre to har jeg ikke hørt om før...

Ble interessert i boka, fordi den handlet om landslaget, og om historien. Boka forteller blant annet at det var vanlig for det norske landslaget å tape 11 - 0 mot Danmark og Sverige i starten av fotballhistorien. Den forteller også om da de kom med i VM i 1994. (Vi kom med også i 1998, men det var etter at denne boka ble gitt ut). Fra boka har jeg blant annet lært hvor dårlig landslaget var i starten! I boka står det blant annet om Odd Iversen, Ole Gunnar Solskjær, Harald Brattbakk og mange flere... Det er mange historier og fortellinger om spillerne og om kampene i boka; kampreferater og slikt. 


Boka var bra. Det er mange bilder i boka, og fakta om personer. Jeg anbefaler denne boka til de som er interessert i fotball, og som har lyst til å lære om landslaget! Den var ikke så vanskelig å lese, selv om den egentlig ikke er en barnebok. 


Terningkast: 5- 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...