tirsdag 14. juni 2011

Anthony Horowitz: De fem utvalgte - Ond stjerne

Bok nummer to i serien om "De fem utvalgte" kjøpte jeg selv for sparepengene mine; det er ikke så ofte det skjer ;-) Men jeg syntes bok nummer én var så bra, at jeg bare måtte lese bok nummer to med én gang!


"Ond stjerne" handler også om Matt. Denne gangen er Matt i Peru. Matt finner en gutt som heter Pedro, som også er en av de fem. Men det er en mann som heter Salamanda, som vil fange han. Han er en av Perus rikeste menn; faktisk en av de rikeste i verden. Han eier halve Peru, og litt mer. Han vil finne en port som vil få "de gamle" tilbake, men Matt og Pedro blir funnet av inkaer. De må finne porten, men vet ikke mer. Matt og Pedro drar til en forsker for å finne porten, mrs Chambers. Men de må bryte seg inn i Salamanda sitt hovedkvarter. Der finner de et medlem av Nexus, nemlig Fabian. Han har gått over til "den onde siden"... Flere inkaer dør, men flere av Salamandas menn dør også. Fabian dør også... Men så finner de ut at de har gått FEIL! Da Matt og Pedro kommer fram, har Pedro brukket et bein i en helikopterulykke, og Matt må gå alene. Han dreper Salamanda men de "gamle" settes fri!!


terningkast : 5++

1 kommentar:

  1. Jeg har har lest den boken og skal kjøpe nr.3 imorgen. Fint at du har en så fin blogg, likte anmmeldelsen du/dere er flinke ;-)

    Ha en fin dag videre!
    Hilsen Meg

    SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...