lørdag 12. mars 2011

Beastly Business 3: Trollmassakren


Tusen takk til dere som har lagt igjen kommentar til meg! Det synes jeg er skikkelig kult! Jeg synes det er artig at det er flere som har vært innom bloggen min nå, håper dere finner noen bokanbefalinger dere kan bruke!

Beastly Business 3: "Trollmassakren" er en seriebok; mange bøker som hører til serier altså! Selv om det er nummer 3, går det fint an å lese den uten å ha lest nummer en og to først. Det er en fordel, synes jeg, for det er ikke alltid man får tak i bok  nummer 1 først... Denne leste jeg ferdig for bare en uke siden! Vil du vite hva den handler om? Se her:

Beastly Business-bøkene er en serie bøker som handler om varulven Ulf og KFBUS; foreningen som jakter på sjeldne uhyrer og monstre, og redder dem. Dette er nummer tre i serien:

Doktor Flatmark skal til villmarka i Jotunheimen, der troll er blitt bortført. Ulf sniker seg bord i helikopteret til Dr. Flatmark. Doktoren og kjempen Orson blir kidnappet under en huleutforskning. Goblin, en KFBUS-agent, redder Ulf. Han og Orson klarer til slutt å overvinne snikmordere og jegere, og hindrer trollene i å ta dr. Flatmark. Slutten får du finne ut selv…

Boka var skremmende bra, og veldig spennende! Anbefaler den til deg som liker overnaturlige vesener og ikke er lettskremt…

Terningkast: 5++

Akkurat nå holder jeg på med ei skikkelig tjukk bok; nemlig "I Evigendt". Enda ei fantasy-bok! 

Har du noen spennende fantasy-bøker å anbefale?

2 kommentarer:

  1. Eg har ikkje så mange fantasy-tips å komme med, men eg må bare få sagt at eg liker bloggen din veldig godt. For det første er eg imponert over kor mange spennande tankar du gjer deg om bøkene du har lese og for det andre er det veldig spennande å lese kva barn tenker om barnebøker. Ofte er det jo voksne som skriv om barnebøker, og det er liksom ikkje heilt det same. Eg kjem til å følgje med på bloggen din vidare.

    SvarSlett
  2. Er spent på hva du syns om I Evigendt!
    Ellers har du forresten fått en award: http://synne77.blogspot.com/2011/03/jeg-elsker-bloggen-din.html

    SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...