onsdag 11. juli 2012

Monica Boracco Borring - Trigger


"Trigger" er en av bøkene som jeg ikke helt vet hvor jeg har fra; den lå bare i bokhylla, og har visst ligget der en stund! Tok den med til fotballcup i Sverige, og leste den ut der. Boka er ganske kort, og jeg har pocketutgaven av den.


Trigger handler om Alice, som er livredd for hester. Men bestefaren hennes trener opp hester til hesteveddeløp. Hva gjør Alice og bestevenninnen Rebekka da en livredd hest dukker opp når de er på vei til skolen? Og når bestefaren blir dødssyk, så Alice må ta seg av hesten? Når hun ikke kan si det til foreldrene sine, eller til noen andre hun kjenner - og har attpåtil løyet på seg en karriere som hesterytter? Alice må lære seg å ta ansvar, kunne ta sakene i egne hender, og viktigst av alt: Hun må lære seg å like hester!

Boka var ikke spesielt spennende eller ekstraordinær. Man kan lære litt om hester, hva man må gjøre hvis man har hest, hvis man leser boka. Typisk hestebok! Boka passer for de som liker hester, kanskje aldersgruppen mellom sju og tretten år? En fin gave fra en mor til barnet sitt, sånn bare for å være snill ;-)

Terningkast: 4+


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...