søndag 10. juli 2011

Anthony Horowitz: De fem utvalgte - Mørkets tid


Bok nummer tre i serien "De fem utvalgte" er lest! Mamma kjøpte bok nr. tre og fire til ferien, men nå er jeg altså ferdig med treer´n før vi har reist... Leste den ut på tre dager! Har startet på "Nekropolis", nummer fire, også... 

"Mørkets tid" handler om de to brødrene Scott og Jamie Taylor; men mest om Jamie. Scott blir kidnappet, og blir bortført til Nightrise, som er en ond organisasjon som vil at De Gamle skal vende tilbake. Nightrise støtter Charles Baker i kampen om å bli den neste presidenten i USA; resultatet av denne valgkampen får vi vite i bok nummer fire... Jamie tar opp jakten på kidnapperne av broren Scott, han må inn i et fengsel for å finne ut av ting... Jamie finner Daniel, sønnen til hjelperen sin Alicia, i fengselet. Når han er på vei ut, får han en kule i ryggen, og segner om. Han (selve han) havner tusen år tilbake i tid, selv om kroppen befinner seg i nåtiden. (Dette må du lese selv for å forstå!). 

Boka var veldig spennende, som de andre to. På en måte var denne boka skremmende... Men det tar litt tid for å forstå handlingen; du må vente helt til slutten av boka for å forstå det som skjedde i midten av den... Det var litt rart, men boka var bra likevel. Det jeg likte best med boka var at du får vite om fortiden, når De Gamle ble nedkjempet. Det som var litt kjedelig var at midten av boka var litt vanskelig å forstå; men det løste seg jo til slutt!

Terningkast: 6+


1 kommentar:

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...