søndag 3. november 2013

Smakebit på en søndag

Her er bokserien jeg holder på med nå!
"Skulduggery Pleasant" er fortsettelsen av de to bøkene om "Skranglebein Likanes" som jeg leste på norsk for noen år siden. Ventet lenge spent på den norske oversettelsen av serien, med gav til slutt opp! Vet ikke om det noen ganger kommer flere av bøkene på norsk? Hvilket er rart, for det er morsomme og spennende bøker!  Forfatteren er Derek Landy, og boka jeg holder på å lese heter "The faceless ones". Jeg lånte den på biblioteket her i Trondheim, heldigvis har de et lite utvalg av engelske bøker også! Etter først å ha begynt å lese bøker på engelsk, merker jeg at det er "hipp som happ" om jeg leser ei bok på norsk eller engelsk :-).

Her kommer smakebiten: 

"They stepped into his tattoo parlour, the walls of which were layered with designs and pictures and photographs. The whir of the needle drifted down from upstairs. Music was playing somewhere.
"How's it going?" Finbar asked, nodding his head as if they had already answered.
"We're on a case", Skulduggery said. "We're hoping you might be able to help us". "


Ha en fin søndag, bokelskere!

Selv skal jeg på fotballkamp; gleder meg :-)

6 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en kul serie :-) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Det här är nog ingen genre för mig, men tack för smakebiten :)

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten. Har inte hört talas om serien innan.

  SvarSlett
 4. Vilka härliga titlar! Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 5. Høres ut som en spennende bokserie :) Ja når man først lærer seg å lese bøker på engelsk, blir det egentlig det samme om man leser de på engelsk eller norsk. Jeg føler det også på den måten, like enkelt begge deler :)

  SvarSlett
 6. Kjedelig når en ikke vet om en serie fortsetter å komme på norsk, men som du sier er det like greit å lese engelsk :)

  SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...