lørdag 10. november 2012

En utmerkelse!

Fra bloggeren "bokvrimmel" fikk jeg for en stund siden en kjempefin utmerkelse! Hun ville trekke fram noen blogger som ikke er så kjente, og gi dem litt oppmerksomhet - og det er jeg veldig glad for! Selve utmerkelsen ser slik ut:


Tusen takk til bokvrimmel for å velge meg! Det fulgte jo med en utfordring til meg også da, om å gjøre det samme! Så nå har jeg tenkt litt og sett litt på noen blogger. Vet ikke om jeg klarer bare å velge blogger med "få" lesere, for hvor mange er egentlig det? Men jeg tar med fem jeg liker i alle fall: 

1. Synne sin bokblogg "Lesehesten fra Sørlandet"
Synne var den første som kommenterte hos meg, og hun har forsatt å kommentere hos meg hele tiden. Det er jeg takknemlig for, og jeg ønsker henne og bloggen hennes god lykke videre! Synne skriver både om ungdomsbøker og voksenbøker. 


2. Isabella sin blogg "Gråbekkas bokblogg". Dette er en av følgerne mine, hun er 29 år gammel og har sine egen bokblogg! Hun leser mest voksenbøker, og har 53 følgere akkurat nå. 


3. Bjørn Veen fra Gjesdal folkebibliotek har bloggen "Ungdomsboka". Den tar for seg ungdomsbøker, og forteller om dem. Her kan du finne bøker sortert etter tema! Det er flest bøker under etikettene "kjærlighet" og "vennskap". 

Ungdomsboka4. May Brit med bloggen "Ikke bare ei bok - en bokblogg" fortjener også å nevnes. Hun er en journalist som liker å kombinere lidenskapen for lesing og skriving. 5. Bloggen "Skolelyst" skriver om barn, skole og lesing, og andre temaer som kan være interessante - kanskje mest for foreldre som vil at barna deres skal finne på noe kreativt!Håper du tar turen innom disse bloggene, hvis du ikke kjenner dem fra før! Håper også at noen av dere som får utmerkelsen, vil føre den videre :-)

Hvis du vil være med er reglene som følger:
 1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.
 2. Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
 3. Kopiere post it lappen og sette den på bloggen.
 4. Det skal sendes til en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere ennå.

Neste innlegg vil være en bokanmeldelse! 
:-)


4 kommentarer:

 1. Tusen takk for award, Balder - det var stas! Stå på!

  SvarSlett
 2. Jeg takker og bukker! Tusen takk. Snilt av deg:-)

  SvarSlett
 3. Hei, tusen takk for utmerkelse, så artig=) Fin blogg du har forresten, her skal jeg følge med videre!

  SvarSlett
 4. Hei

  Bedre sent enn aldri: Tusen takk for utmerkelsen. Det er alltid kjekt å lese dine bokanmeldelser.

  Bjørn, Ungdomsboka

  SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...