tirsdag 6. november 2012

Michele Martin Bossley - Mål i sikte

"Mål i sikte" er en liten pocketbok, som var med i forrige Boing-pakke som kom i posten. Av og til er det med pocketbøker der, og de handler ofte om fotball på en eller annen måte. (Boing er en fotballtegneserie som man kan abbonere på, og kommer med en pakke hver måned). På engelsk heter boka "Kicker", og omslaget ser slik ut på begge utgavene:Adrian er en liten forsvarer/angriper som sliter med selvtilliten. Det handler om han og bestevennen hans Eric, den store stjerna på laget som alltid fisker inn returene, og Cathrin. Eric begynner å få truende tekstmeldinger på telefonen, samtidig som banen der de trener blir stengt på grunn av mulig forurensing. Kan dette ha noe med et gammelt togran å gjøre? Du tenker sikkert at siden jeg spør om det, har det definitivt noe med det å gjøre, men ikke vær så sikker... Adrian og Cathrin (trenerens datter) begynner å få snusen i at det er noe galt her; og en mystisk mann vil kjøpe opp stedet. Det blir raskt farligere enn Adrian, Eric og Cathrin hadde sett for seg... 

Jeg synes boka var kort; bare 106 sider; og etter å ha lest Eragon på over 800 sider, føltes dette som lett litteratur. Jeg leste den ut på en kveld; da jeg skulle ha sovet... Boka er skrevet som om den skulle være spennende, men jeg tror den passer bedre til deg som liker lettleste bøker. Kanskje hvis du liker lettleste bøker eller kjeder deg, er dette en spennende bok?!

Mitt terningkast: 3-


1 kommentar:

  1. Dette synes jeg var en veldig god omtale! Du er veldig flink til å skrive! :) Kanskje denne boken passer bedre for de som ikke er så glad i å lese men interessert i fotball?

    SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...