tirsdag 27. september 2011

Suzanne Collins - Fugl Føniks

Denne boka kjøpte jeg meg forrige helg, på bytur sammen med mamma. Den kostet litt, men heldigvis hadde jeg litt penger etter bursdagsfeiring ;-) Forresten kjøpte jeg også "Smaragdatlaset"; den holder jeg på med nå...


Fugl Føniks er tredje bok i trilogien om Dødslekene. Den er fortsettelseshistorien fra Opp i flammer, som er bok nummer to,  og Dødslekene, som er den første boka (hvis du klikker på boktitlene, kan du lese hva jeg sa om disse bøkene!). 


Fugl Føniks handler om selve opprøret. Du bør ha lest de to andre bøkene først, for det er mye fra de bøkene her. Det er egentlig en ulykkelig kjærlighetshistorie om Katniss og Peeta. Distrikt tretten fortsetter med å prøve og overta Kapitol, men først må de overta alle de andre distriktene. Men Peeta er blitt hjernevasket til å tro at Katniss er en ond mutant...


Det er ei spennende bok; det er masse som er spennende i den! Det er opprøret som er det kuleste med den. Boka anbefales til spennings- og tragedieelskere; men også til de som liker kjærlighetshistorier!


Terningkast: 6-


Til Suzanne Collins har jeg bare én ting å si: Utrolige forfatteregenskaper!3 kommentarer:

  1. Hei, jeg elsker også Dødslekene! Den siste boka var bra, men jeg syntes det var litt dumt med alle som døde. Prim, liksom! Veldig interessant blogg, forresten, har lest mange av bøkene du skriver om :)

    SvarSlett
  2. Den boka vurderer jeg å lese, men venter fortsatt på den 4 Gone boka. Hvis du ikke har lest Gone burde du det, fantastiske bøker :)

    SvarSlett
  3. Jeg har lest eneren og synes den er kjempe bra. Men jeg lurer så veldig på hvordan det går med katniss og peeta.

    SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...