søndag 15. januar 2012

Lars Lauvik - Naiv. Hyper


Denne boka fikk jeg av onkel Hans og tante Aemee i julegave; pappa hadde visst tipset om bøker eller tegneserier; og da kom de opp med en tegneseriebok! Smart!

Det er tre forskjellige historier i boka; Eon(bilde på forsiden på boka), Oppgulp og Wildlife.


Eon handler om en pensjonert Gud, og Tetra, en person som har gått motsatt vei i forhold til Darwins' teori om utviklingslæren... De fleste har vel hørt om Eon. I denne boka er det mange nye og gamle historier. De er veldig morsomme, det må jeg bare si. Det er nok ikke alle som liker denne humoren, den kan være voldelig for eksempel. Men det er jo tross alt bare en tegneserie... I ei stripe ligger Tetra i badekaret, setter seg fast, og ender opp med å få et skap veltet over seg, og dør... Han havner nede i Helvetet, og vennen hans kommer dit for å befri ham... Men Tetra forråder han, og stikker av! 


Historiene er veldig artige, konseptet er bra og replikkene er bra. Jeg ler på visse striper når jeg leser Eon.


Oppgulp er vitser i ett bilde, og bildene kan være alt mulig; ulike figurer og historier. Oppgulp var bedre enn ventet. Det er ofte vitser man må tenke over; man ser på bildet hva som skjer, før man skjønner tekstene... Jeg liker historiene; de er veldig artige - men ikke like bra som Eon, da. 


Wildlife er vel  ikke så kjent. Så jeg var vel litt skeptisk må jeg innrømme.  Den var ikke like bra som Eon, men også bedre enn ventet. Jeg husker egentlig ikke noen spesiell stripe. Jeg syntes det var litt det samme konseptet som Eon og samme slags tegninger.  Jeg har null aning om det er gamle og nye striper, men tipper vel det.Terningkast: 6- 


Alt i alt: Bra bokfunn, tante og onkel!!2 kommentarer:

  1. Hei Balder ;-) Det har vært litt tekniske problemer med å kommentere de siste ukene, men vi har lest!! For et fantastisk mål du har satt deg for 2012, det betyr jo at vi får flere gode anbefalinger, stå på og lykke til! (Og nye tegneserier er alltid gøy å oppdage)

    SvarSlett
  2. karakter messig finnes det ikke 6-

    SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...