onsdag 10. desember 2014

Leser fremdeles!

Selv om jeg ikke har lagt ut noe innlegg på lenge, leser jeg fremdeles bøker! Noe av det beste jeg har lest siden sist er flere av Skulduggery Pleasant-bøkene, The Hunger Games på engelsk, og Gregor i underverdenen 2 av Suzanne Collins . Den siste boka i "Lampeåndens barn" var ok, men litt forvirrende fordi jeg leste den på norsk, og hadde vent meg til den engelske versjonen.

I dag har jeg fått i hendene den aller siste boka i Skulduggery Pleasant-serien, som jeg bestilte meg hos Norli for en stund siden. Den heter "The dying of the light", og jeg gleder meg masse til å lese den! Den er på 613 sider, og jeg skal lese den på engelsk,

I tillegg til å lese bøker spiller jeg fotball, gjør skolearbeid, spiller Fifa og tilbringer tid med kompiser... Har begynt i åttende klasse, og trives veldig godt med det!

Kanskje kommer det et innlegg om Pleasant-boka når jeg er ferdig med den ;-)

Balder

I

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig å se litt liv her igjen, Balder! Kjenner til det at tiden noen ganger blir knapp til bloggingen. Ønsker deg og familien en fin førjulstid og selvsagt gode leseropplevelser :-)

  SvarSlett
 2. Ungdomsskoleelev, altså? Gratulerer! Og fint å lese fra deg igjen:)

  SvarSlett
 3. Hva tenker du forresten om Gregor-serien? Den er jo ganske annerledes enn Hunger Games!

  SvarSlett
 4. Er denne siden lagt ned?

  SvarSlett

Takk for kommentar! Det settes pris på!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...